+36 70 3184-123 / info@redflash.hu

Rólunk

Vállalkozásunk 2018-ban alakult.

Természetesen ismeretségünk, és munkakapcsolatunk nem ilyen új keletű, mivel egy másik vállalkozásban, az OXA Sport Timer Bt.-ben már hosszú évek óta sikeresen dolgozunk együtt. Az a vállalkozás fotocellás időmérő berendezéseket gyárt és forgalmaz.

Innen jött az ötlet is, hogy a 0,001 mp pontosságú méréseket, az eredmények rögzítését, átlagolását adaptáljuk a küzdősportok területére. Itt nyilván nem a futósebességet kell mérnünk, hanem a reakció időt, mozdulatgyorsaságot. Mára sikerült egy olyan, a mai kornak  - mind funkciójában, mind arculatában - megfelelő termékcsaládot kifejlesztenünk, ami nagyban segítheti a különböző küzdősportokban tevékenykedők fejlődését. Eszközeink pontosságuk, és megbízhatóságuk révén tudományos szintű elemzésekre alkalmas méréseket tesznek lehetővé.

Elért eredményeinkhez nagyban hozzájárult a csapat heterogén összetétele, az így rendelkezésünkre álló tudás és tapasztalat, ami a fejlesztéshez, gyártáshoz szükséges részterületeket szerencsésen lefedi. Hiszen a csapatunkban van ökölvívó edző, aki a küzdősportok számtalan ágában eredményes volt, és több szakágban ért el európabajnoki, sőt világbajnoki címet. Rajta kívül az alapítók között  találunk egy villamosmérnök-informatikust, egy híradástechnikust, és egy edző-sportmenedzsert is.
Természetesen így sem tudunk minden feladatot "házon belül" megoldani. Ilyen esetekben törekszünk megbízható hazai partnerek bevonására az egyes részfeladatok kivitelezésében, ami további garancia számunkra - és legfőképpen a vásárló számára - a folyamatos magas színvonalú kiszolgálásra.

Elmondható, hogy egy magas hozzáadott szellemi értékkel felvértezett eszközpark folyamatos fejlesztésén dolgozunk nap mint nap, ami új dimenziókat nyithat a küzdősportolók egyéni fejlődésében.

Valljuk, hogy a "jó edzői szem" ugyan fontos, de nem mindenható, mivel - évtizedes tapasztalat ide, vagy oda... - mégis csak szubjektív. Valljuk, hogy az előrelépéshez igenis szükség van egzakt mérésekre, a számszerűsített fejlődés folyamatos nyomon követésére, azaz valljuk, hogy:

"Amit nem tudok mérni, azt nem tudom fejleszteni sem!"